Akkreditált képzések:

Movement clinic

Image
A képzés aminek a segítségével elérhető az optimális mozgástartomány. Tökéletes guggolás, foam rolling technika és gumiküteles nyújtás.
Fascia Stretching

A Fascia a testünkben egy olyan egyedülálló szövet, mely mindent áthatol, összeköt és elválaszt. Minden mozgást segít vagy korlátoz, attól függően, hogy milyen állapotban van. Ha edzésed nem támogatja a fascia hálózat fejlesztését, mozgásod beszűkült, darabos lesz, mozgató szervrendszered pedig sérülékennyé válik. A Fascia Stretching Workshopon bepillantást nyerhetsz ennek a csodálatos szövetnek a kezelésébe, olyan technikák birtokába juthatsz, mellyel javíthatod a mobilitásodat, csökkentheted a sérülések rizikófaktorát, növelheted a teljesítményedet.  

HUREPS pontok: 4

BŐVEBBEN:

Gara Sport

Image
A GaraSport sportedző továbbképzésekkel foglalkozó vállalkozás, amely évente több száz edző kollégának adja át a legkorszerűbb, innovatív tudásanyagokat a sportági és fitness specifikumok területén
DBands Professional Course
A DBands képzésen elsajátítható tudásanyagot kiemelten ajánljuk a versenysportban tevékenykedő erőnléti edzőknek és minden olyan személyi edzőnek, aki a teljesítményfokozásban az eredményességet tűzte ki célul. Ajánljuk továbbá csoportos óra tartóknak, foglalkozásaik hatékonyságának fokozására, érdekesebbé tételére. 

 

HUREPS pontok: 8

BŐVEBBEN

Ágó Renáta

Image
Renata Ago introduces evidence-based practice and methods to all the core areas of sport rehabilitation, manual therapy, injuryprevention, optimal performance and high-performance training by integrating the best practices of sports medicine and sports performance.
Sportrehabilitációtól a teljesítményfokozásig Level1

Sérült él- és hobbi sportolók esetében, a sikeres gyógytorna befejeztével, elengedhetetlen a sportrehabilitáció, mely felkészíti a sportolót a sportba való biztonságos visszatérésre.

A tanfolyam során a hallgatók elsajátíthatják az összes olyan kompetenciát melynek segítségével lehetőségük lesz (sikeres gyógytorna befejezése után) sérült sportolók teljeskörű rehabilitációjának megtervezésére és lebonyolítására.


 

HUREPS pontok: 32
BŐVEBBEN:
Sportrehabilitációtól a teljesítményfokozásig Level2
Integrált ízületi mobilizáció (edzőknek)
Edzéselmélet gyógytornászoknak
Integrált ízületi mobilizáció

Life Fitness Akadémia

Image
A képzés célja,hogy letisztult gyakorlati formában adja át azt az ismeretanyagot, ami biztonságos, hatékony és élményszerű indoor cycling órák vezetéséhez szükséges.
Indoor Cycling

Egyike a legnépszerűbb csoportos óratípusoknak, nélküle szinte elképzelhetetlen a terem órarendje.

 

HUREPS pontok: 18
BŐVEBBEN:

Csörgő Adrienn

Image
A FitFight olyan dinamikus, harcos fitness irányzat mely több küzdősportstílus mozgásanyagát, ütéseit, rúgásait védéseit, ezek kombinációit ötvözi az aerobic 4*8as zenei ütemével.
FitFight
Állóképességfejlesztő, magas kalóriafelhasználású edzésmódszer, stresszoldó hatása segít a mindennapi feszültséget egészséges keretek között levezetni.

HUREPS pontok: 16
BŐVEBBEN:

Power Plate

Image
A Power Plate piacvezető teljes testvibrációs technológiát és edzésmódszert több mint 100 országban használják és oktatják. Az alapokról szóló kurzus valamennyi fitnesz szakember számára hasznos, hiszen elmagyarázza a teljes test vibrációs tréning edzések tudományát és alkalmazását.
Power Plate Basic tanfolyam
A Power Plate edzés közben kifejtett erő alapja a gyorsulás, amely segítségével nem a tömeget emeljük az erőfejlesztés növeléséhez, hanem a gyorsulási faktor adja megfelelő erőközlést.
A három dimenziós vibráció által létrejövő intenzív izomösszehúzódások, akár testünk tömegének ötszörösével is hatnak a motoros egységekre.

HUREPS pontok: 12
BŐVEBBEN:
logo_white.png

A Magyar Fitnesz és Egészségfejlesztési Szövetséget (nyílvántartási szám: 13-02-0002953) a hazai fitnesz ipar fellendítésére hoztuk létre. 

Kövess minket

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj elsőkézből a friss hírekről, információkról!

Copyright © 2020 Magyar Fitnesz és Egészségfejlesztési Szövetség

Weboldal: incluDesign.hu

+36 20 803 5790
2600 Vác, Zrínyi Miklós utca 39/b.